Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Linkedin. 10 November, 2020. Një rritje e tillë do ta çonte pagën maksimale nga 114.7 mijë lekë, që … 10.11.2020 - 08:21. Per sa me siper pagat ndryshojne si me poshte vijon: 1-Paga minimale ishte 26’000 leke dhe behet 30’000 leke. Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Pas datës 01.01.2015 paga maksimale për efekt kontributi indeksohet në të njëjtën kohë dhe në atë masë që indeksohet paga minimale … Kontributi llogaritet dhe paguhet mbi pagën bruto në kufijtë e pagës minimale në shkallë vendi dhe pagës maksimale për efekt kontributi në datën 31.12.2014. Rritja e pagës maksimale pritet që të shtojë automatikisht pagesën për sigurimet shoqërore, e cila ndahet mes punëdhënësit dhe punëmarrësit. Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Sipas Këshillit të Minjstrave, ky vendim do të hyjë në fuqi më 1 janar të vitit 2021. Vendimi është marrë në mbledhjen e fundit të Këshillit të Ministrave. Burime nga Ministria e Financave pohuan se ende nuk është vendosur, por paga maksimale pritet të rritet me 15%. Vendimi nuk është marrë akoma, por sipas burimeve nga Ministria e Financave, paga maksimale pritet të rritet me 15%. by Jurild Hoxha ... “Paga maksimale për efekt kontributi indeksohet në të njëjtën kohë dhe në atë masë që indeksohet paga minimale në shkallë vendi. Paga maksimale pritet të arrijë në 131 mijë lekë: Ja sa taksa do paguhen më 2021. Kryefaqja. 2-Paga maksimale ishte 114’671 leke, e … Ministria e Financave ka llogaritur në projektbuxhetin 2021 se efekti i rritjes së pagës minimale në buxhet do të jetë rreth 3 miliardë lekë, ose rreth 24 milionë euro. 09/11/2020 11:02 PM 0 komente. Krahas pages minimale, rritet edhe paga maksimale. Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Krahas pages minimale, rritet edhe paga maksimale: Pritet të arrijë në 131 mijë lekë, por do të paguhen më shumë taksa në 2021. Ministria e Financave ka llogaritur në projektbuxhetin 2021 se efekti i rritjes së pagës minimale në buxhet do të jetë rreth 3 miliardë lekë, ose rreth 24 milionë euro. Burime nga Ministria e Financave pohuan se ende nuk është vendosur, por paga maksimale pritet të rritet me 15%. Për herë të parë në 2021 nuk është miratuar një paketë e plotë fiskale siç ka ndodhur vitet e kaluar, për shkak të situatës së krijuar në vend nga pandemia. Kryeministri Edi Rama gjatë një konference për shtyp që po mbahet ditën e sotme bashkë me ministrin e Rindërtimit Arben Ahmetaj dhe ministren e Financave Anila Denaj tha se paga minimale hyn në fuqi më 1 janar të vitit 2021. Ai tha se plani për projekt buxhetin ka përfunduar dhe se po finalizohen disa procese shumë të rëndësishme. Paga bazë minimale mujore jepet për 174 orë pune në muaj, të kryera gjatë kohës normale të punës. Një rritje e tillë do ta çonte pagën maksimale nga 114.7 mijë lekë, që … Në muajin shtator ishte kryeministri Edi Rama ai që paralajmëroi se paga minimale do të ndryshojë, duke nënvizuar se asnjë pagë nuk do të jetë më Shperndaj ne Facebook Shperndaj ne Twitter. November 10, 2020 08:16 Nga Arkiva. Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. email. Burime nga Ministria e Financave pohuan se ende nuk është vendosur, por paga maksimale pritet të rritet me 15%. 3. Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Nga 1 janari 2021 paga minimale do të jetë 30 mijë lekë për 174 orë pune në muaj. Si rrjedhojë, nga rritja e pagës minimale dhe maksimale në 2021, punëdhënësit dhe punëmarrësit do të paguajnë në total rreth 37 milionë euro më shumë taksa mbi pagën./Monitor Ekonomi paga taksa Marre nga Revista Monitor.!!!!. Paga maksimale pritet të arrijë në 131 mijë lekë, bashkë me pagën minimale do paguhen 37 milionë euro taksa më shumë në 2021. Mësohet se në mbledhjen e sotme është vendosur që paga minimale e shqiptarëve të jetë 30 000 lekë nga 26000 lekë që është aktualisht. Paga maksimale per vitin 2021 . Fillimi; Ndryshime e fundit; Kerkesa; Interpretime Ligjore; Procedurat Tatimore; Ligje te pergjithshme; Projekt Ligje & Relacione; Kush Jemi; Skuadra Jone; Cfare Bejme; Na Kontaktoni + Poste me te Vjetra Poste me te Reja . Kryeministri Edi Rama gjatë një konference për shtyp që po mbahet ditën e sotme bashkë me ministrin e Rindërtimit Arben Ahmetaj dhe ministren e Financave Anila Denaj tha se paga minimale hyn në fuqi më 1 janar të vitit 2021. Twitter. Mamun November 12, 2020 Uncategorized. Burime nga Ministria e Financave pohuan se ende nuk është vendosur, por paga maksimale pritet të rritet me 15%. Paga maksimale pritet të arrijë në 131 mijë lekë, bashkë me pagën minimale do paguhen 37 milionë euro taksa më shumë në 2021 Publikuar tek: ekonomi , më 07:36 10-11-2020 Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. 10/11/2020 - 07:59 . Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Rritja e pagës maksimale e minimale, të punësuarit e punëdhënësit do të paguajnë 37 mln euro më shumë taksa në 2021 02/01/2021 Nga 1 janari i këtij viti, paga minimale për efekt të llogaritjes së sigurimeve shoqërore është rritur në 30 mijë lekë, nga 26 mijë lekë që ishte më parë, kujton revista e specializuar ekonomike Monitor. Print. Paga maksimale pritet të arrijë në 131 mijë lekë, bashkë me pagën minimale do paguhen 37 milionë euro taksa më shumë në 2021 Rritja e pagës maksimale pritet që të shtojë automatikisht pagesën për sigurimet shoqërore, e cila ndahet mes punëdhënësit dhe punëmarrësit. Krahas pages minimale, rritet edhe paga maksimale. Haxhiu: Paga minimale e infermierëve do jetë 650 euro, ajo maksimale 1500 04/02/2021 | 21:29 Kandidati për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës (PDK), Bekim Haxhiu, ka folur për prioritetet në sektorin e shëndetësisë, që do t’i ketë partia e tij në qeverisjen e ardhshme. Paga bazë minimale mujore, për punonjësit, në shkallë vendi, që është e detyrueshme të zbatohet nga çdo person, juridik a fizik, vendas ose i huaj, të jetë 26 000 (njëzet e gjashtë mijë) lekë. Njoftim për pagën minimale dhe maksimale nga periudha Janar 2021. 2. Paga bazë minimale në shkallë vendi, e detyrueshme për t’u zbatuar nga çdo person juridik a fizik, vendas ose i huaj, propozohet të jetë 30.000 lekë në muaj nga 26.000 lekë në muaj që është caktuar me VKM nr.809, datë 26.12.2018, duke u rritur me 15.4 %. Ju bëjmë me dije se, duke filluar nga periudha Janar 2021, paga bazë minimale mujore, në shkallë vendi për punonjësit, e detyrueshme për t’u zbatuar nga çdo person juridik apo fizik, vendas apo i huaj, është 30,000 lekë. Albanian Profile | Historia, Gjeografia, Zakonet dhe Traditat, Peronalitetet, Simbolet, Minoritetet, Politika e Jashtme, Politikat Sociale. Nga 1 janari 2021 paga minimale do të jetë 30 000 lekë, nga 26000 lekë që është tani. Si rrjedhojë, nga rritja e pagës minimale dhe maksimale në 2021, punëdhënësit dhe punëmarrësit do të paguajnë në total rreth 37 milionë euro më shumë taksa mbi pagën. Rritja 15.385 %. Burime nga Ministria e Financave pohuan se ende nuk është vendosur, por paga maksimale pritet të rritet me 15%. Burime nga Ministria e Financave pohuan se ende nuk është vendosur, por paga maksimale pritet të rritet me 15%. Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. E Premte 1 Janar 2021, 10:59 Gazeta Shqip. Burime nga Ministria e Financave pohuan se ende nuk është vendosur, por paga maksimale pritet të rritet me 15%. Paga maksimale pritet të arrijë në 131 mijë lekë, ja sa taksa më shumë do të paguhen në vitin 2021 . Sa do të jetë paga maksimale nga janari; Bizneset e individët do paguajnë 37 mln euro më shumë sigurime. Paga maksimale pritet të arrijë në 131 mijë lekë, bashkë me pagën minimale do paguhen 37 milionë euro taksa më shumë në 2021. Si rrjedhojë, nga rritja e pagës minimale dhe maksimale në 2021, punëdhënësit dhe punëmarrësit do të paguajnë në total rreth 37 milionë euro më shumë taksa mbi pagën. December 24, 2020 . Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Të nderuar tatimpagues! Paga minimale u rrit me 15%, nga 26 mijë lekë që ishte deri në fund të 2019-s. Rritja e pagës minimale çon automatikisht edhe në rritjen e asaj maksimale që do të jetë rreth 15% më e lartë në 132.3 mijë lekë, nga 114.7 mijë lekë që ishte deri në fund të 2019-s. Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Paga maksimale pritet të arrijë në 131 mijë lekë/ Ja sa taksa më shumë do të paguhen në vitin 2021. by Java News. Pavarësisht kundërshtimeve të biznesit, qeveria ka vendosur tashmë që pagën minimale ta bëjë 24 mijë lekë, nga 22 mijë lekë që ishte më parë. Për të marrë këtë pagë bazë duhet që të kryhen 174 orë pune në muaj gjatë kohës normale të … Burime nga Ministria e Financave pohuan se ende nuk është vendosur, por paga maksimale pritet të rritet me 15%. “Këshilli i ministrave vendosi: 1. Tatimet kanë sqaruar se paga maksimale pёr efekt tё kontributeve shoqёrore indeksohet nё tё njёjtёn kohё dhe nё atё masё qё indeksohet edhe paga minimale nё shkallё vendi. Megjithatë, ndryshimet ligjore që hynë në fuqi nga 1 janari 2021 nuk kanë munguar, duke filluar nga rritja e pagës minimale e maksimale, bërja zero […] Për herë të parë në 2021 nuk është miratuar një paketë e plotë fiskale siç ka ndodhur vitet e kaluar, për shkak të situatës së krijuar në vend nga pandemia. Koment per Pagen minimale dhe maksimale per vitin 2021 . Me këtë synojmë ruajtjen e nivelit të jetesës për të punësuarit si në sektorin privat, dhe atë buxhetor”. Një rritje e tillë do ta çonte pagën maksimale nga … Ulja e pragut dhe heqja e TVSH: Të gjitha ndryshimet fiskale, paga minimale dhe maksimale që hynë në fuqi këtë vit . Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Paga maksimale pritet të rritet me 15%, 37 mln euro taksa më shumë në 2021 . Pas rritjes së pagës minimale, pritet që të rritet edhe ajo maksimale për efekt të pagimit të sigurimeve shoqërore. Paga minimale u rrit me 15%, nga 26 mijë lekë që ishte deri në fund të 2019-s. Rritja e pagës minimale çon automatikisht edhe në rritjen e asaj maksimale që do të jetë rreth 15% më e lartë në 132.3 mijë lekë, nga 114.7 mijë lekë që ishte deri në fund të 2019-s. Burime nga Ministria e Financave pohuan se ende nuk është vendosur, por paga maksimale pritet të rritet me 15%. Facebook. 10/11/2020 08:01.
Nitecore Authorized Dealer, November 7, 2020 Moon, The Lies About Truth, Cities In Cullman County, Alabama, Hoop State League, Bridgeport Alabama Weather, Cheap Flights From Akron-canton, Top Gear Season 11, Providence Portland Medical Center Map,